Skicka frågor till politiker inför valet

Jag vill uppmana er att skicka in frågor till tidningen Föräldrarkraft.

Hjälp oss ställa rätt frågor före valet

Vilka frågor vill DU ha svar på av poltiikerna före valet?

Hör av dig till oss på Föräldrakraft nu, så ser vi till att du också får svar. Ställ gärna frågor om konkreta situationer som du vill att politikerna tar tag i, så kan vi hjälpas åt att få konkreta svar.

Mejla helst dina frågor till valter.bengtsson@faktapress.se Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den eller ring 08-4100 5636.

Jag har skickat följande frågor:

  • När kommer vi i alla skolor se att barn med språkstörning redan från förskoleåldern skall få tillgång till datorer med lärverktyg?
  • När kommer lärarutbildningen att ta upp språkstörning och lära ut vad ett barn med språkstörning har för behov
  • När kommer pengar att avsättas så att bra lärverktyg finns på samtliga lärarutbildningar i hela Sverige?
  • Barn med språkstörning har behov av tecken som stöd vilket lärarna inte kan eller annan personal i skolan. När skall detta ingå i lärarutbildningen? Och när kan våra barn få stöd av tecken i skolan, TAKK ?

Målgruppen som Talknuten, representerar d v s  barn med språkstörning använder och har oftast behov av Tecken som stöd, TAKK (Tecken som alternativ och kompletterande kommunikation) (förstärker ord, ej hela meningar) och ska inte förväxlas med teckenspråk där eleven tecknar hela meningar och oftast har hörselnedsättning.

Skicka in dina frågor du också!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0